Automatisch handelen in Kava.io | Crypto trading bot KAVA

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Kava.io en geld verdienen terwijl je slaapt. Dit klinkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Kava.io

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Kava.io robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je KAVA robot de markt laten beheren. De Kava.io bot koopt volledig automatisch Kava.io op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in Kava.io kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

Kava.io en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Kava.io kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je Kava.io bot aanschaffen. Hierdoor kan je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je Kava.io cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Kava.io robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro direct over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Kava.io robot verbinden met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je KAVA bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Kava.io bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Kava.io? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een Kava.io robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Kava.io robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Kava.io robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Kava.io robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Kava.io zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Kava.io | Crypto trading bot KAVA
Scroll to top