Automatisch handelen in IOTA | Crypto trading bot IOTA

Lekker toch? Automatisch handelen in IOTA en trades maken als je op bed ligt. Dit klinkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot IOTA

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je plannen. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een IOTA bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je IOTA robot de markt laten beheren. De IOTA bot koopt volledig automatisch IOTA op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in IOTA is in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit instellen in de robot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency robot is Cryptohopper.

IOTA en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in IOTA kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je IOTA bot overnemen. Hierdoor kan je met de professionals mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je IOTA robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het inkopen en verkopen. Koop je een template van een professionele trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen IOTA bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de IOTA robot verbinden met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je IOTA bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je IOTA bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in IOTA? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto robot.

Starten met een IOTA robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper IOTA bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper IOTA robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een IOTA robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals IOTA zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in IOTA | Crypto trading bot IOTA
Scroll to top