Automatisch handelen in IDEX | Crypto trading bot IDEX

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in IDEX en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot IDEX

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je tactieken. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een IDEX robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je IDEX robot de markt laten beheren. De IDEX bot koopt volledig automatisch IDEX op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in IDEX is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede crypto bot is Cryptohopper.

IDEX en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De professionele traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in IDEX kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je IDEX bot overnemen. Hierdoor kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je IDEX robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen IDEX bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de IDEX robot connecten met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je IDEX bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je IDEX robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in IDEX? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto bot.

Beginnen met een IDEX robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper IDEX bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper IDEX robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een IDEX robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals IDEX omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in IDEX | Crypto trading bot IDEX
Scroll to top