Automatisch handelen in HyperCash | Crypto trading bot HC

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in HyperCash en trades uitvoeren wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot HyperCash

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je strategieën. Het grote probleem met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een HyperCash robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je HC robot de markt in de gaten laten houden. De HyperCash bot koopt volledig automatisch HyperCash op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in HyperCash is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een geschikte cryptocurrency robot is Cryptohopper.

HyperCash en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in HyperCash kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs goede instellen voor je HyperCash bot overnemen. Zo kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je HyperCash cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen rondom het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen HyperCash bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de HyperCash robot connecten met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je HC bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je HyperCash bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in HyperCash? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de crypto robot.

Beginnen met een HyperCash robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper HyperCash robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper HyperCash robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een HyperCash robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals HyperCash zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in HyperCash | Crypto trading bot HC
Scroll to top