Automatisch handelen in Golem | Crypto trading bot GNT

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Golem en geld verdienen als je op bed ligt. Dit klinkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Golem

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je plannen. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Golem robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je GNT robot de markt in de gaten laten houden. De Golem bot koopt volledig automatisch Golem op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte coins voor je op.

Het automatisch handelen in Golem kan in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat hanteren. Een goede crypto bot is Cryptohopper.

Golem en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een bot, en de onervaren enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Golem kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Daar kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je Golem bot aanschaffen. Hierdoor kan je met de pro’s mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je Golem bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen voor het inkopen en verkopen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Golem robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Golem robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je GNT bot al je trades uit laten voeren. De beste platformen waarmee je je Golem robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Golem? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Starten met een Golem robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Golem bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Golem robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Golem robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Golem omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Golem | Crypto trading bot GNT
Scroll to top