Automatisch handelen in FunFair | Crypto trading bot FUN

bybit

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in FunFair en trades maken wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot FunFair

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een FunFair robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je FUN robot de markt laten beheren. De FunFair bot koopt volledig automatisch FunFair op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in FunFair is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens zelf tactieken uitvogelen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

FunFair en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in FunFair kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je FunFair bot kopen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je FunFair robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen FunFair bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de FunFair robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je FUN bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je FunFair robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in FunFair? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een FunFair robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper FunFair robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper FunFair robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een FunFair robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals FunFair zal stijgen.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in FunFair | Crypto trading bot FUN
Scroll to top