Automatisch handelen in Ethereum | Crypto trading bot ETH

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Ethereum en rijk worden als je op bed ligt. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Ethereum

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je tactieken. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Ethereum robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je ETH robot de markt in de gaten laten houden. De Ethereum bot koopt zelf automatisch Ethereum op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste coins voor je op.

Het automatisch handelen in Ethereum is in het begin wat spannend zijn. Je moet plotseling zelf tactieken bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je moet gebruiken. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Ethereum en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Ethereum kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je Ethereum bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je Ethereum cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een pro trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Ethereum bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Ethereum robot verbinden met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je ETH bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Ethereum bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Ethereum? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto robot.

Beginnen met een Ethereum robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Ethereum robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Ethereum robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Ethereum robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Ethereum zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Ethereum | Crypto trading bot ETH
Scroll to top