Automatisch handelen in EOS | Crypto trading bot EOS

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in EOS en crypto traden als je op bed ligt. Dit klinkt soms niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot EOS

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je strategieën. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een EOS bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je EOS robot de markt laten beheren. De EOS bot koopt volledig automatisch EOS op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in EOS kan in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens je eigen tactieken bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

EOS en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in EOS kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je EOS bot aanschaffen. Hierdoor kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je EOS cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het instappen en uitstappen. Koop je een template van een pro trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen EOS bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de EOS robot connecten met je favoriete cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je EOS bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je EOS robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in EOS? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een EOS robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper EOS robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper EOS robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete exchanges. Een EOS robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals EOS zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in EOS | Crypto trading bot EOS
Scroll to top