Automatisch handelen in Dusk Network | Crypto trading bot DUSK

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Dusk Network en crypto traden wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Dusk Network

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je plannen. Het euvel met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Dusk Network bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je DUSK robot de markt laten beheren. De Dusk Network bot koopt zelf automatisch Dusk Network op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trades voor je op.

Het automatisch handelen in Dusk Network is in het begin wat eng zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Dusk Network en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Dusk Network kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele handelaren en zelfs de juiste instellen voor je Dusk Network bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je Dusk Network robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen rondom het instappen en uitstappen. Koop je een template van een professionele trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Dusk Network robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de bot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Dusk Network robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je DUSK bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Dusk Network robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Dusk Network? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto bot.

Beginnen met een Dusk Network robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Dusk Network robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Dusk Network robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Dusk Network robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Dusk Network omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Dusk Network | Crypto trading bot DUSK
Scroll to top