Automatisch handelen in DFI.Money | Crypto trading bot YFII

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in DFI.Money en geld verdienen terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot DFI.Money

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een DFI.Money bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk online hoeft te zijn.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je YFII robot de markt laten beheren. De DFI.Money bot koopt zelf automatisch DFI.Money op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Hierdoor kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in DFI.Money is in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency bot is Cryptohopper.

DFI.Money en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in DFI.Money kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je DFI.Money bot aanschaffen. Zo kan je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je DFI.Money cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen DFI.Money robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de DFI.Money robot verbinden met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je YFII bot al je trades uit laten voeren. De beste platformen waarmee je je DFI.Money robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in DFI.Money? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency robot.

Beginnen met een DFI.Money robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper DFI.Money robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper DFI.Money robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete platformen. Een DFI.Money robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals DFI.Money zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in DFI.Money | Crypto trading bot YFII
Scroll to top