Automatisch handelen in DFI.Money | Crypto trading bot YFII

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in DFI.Money en trades maken terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot DFI.Money

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een DFI.Money robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je YFII robot de markt in de gaten laten houden. De DFI.Money bot koopt zelf automatisch DFI.Money op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Daarom kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in DFI.Money is in het begin wat eng zijn. Je moet ineens zelf tactieken uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

DFI.Money en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de onervaren enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in DFI.Money kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je DFI.Money bot kopen. Hierdoor kun je met de professionals mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je DFI.Money robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen DFI.Money robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro compleet over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de DFI.Money robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je geld op de bekendste exchanges houden en je YFII bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je DFI.Money bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in DFI.Money? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een DFI.Money robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper DFI.Money bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper DFI.Money robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een DFI.Money robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals DFI.Money zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in DFI.Money | Crypto trading bot YFII
Scroll to top