Automatisch handelen in Dash | Crypto trading bot DASH

Lekker toch? Automatisch handelen in Dash en trades maken terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Dash

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je strategieën. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Dash bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je DASH robot de markt in de gaten laten houden. De Dash bot koopt zelf automatisch Dash op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Dash is in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een geschikte cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Dash en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Dash kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs de juiste instellen voor je Dash bot overnemen. Zo kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Dash bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het instappen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Dash bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Dash robot connecten met je favoriete crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je DASH bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Dash robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Dash? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de crypto bot.

Starten met een Dash robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Dash bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Dash robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Dash robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Dash zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Dash | Crypto trading bot DASH
Scroll to top