Automatisch handelen in Cosmos | Crypto trading bot ATOM

Lekker toch? Automatisch handelen in Cosmos en geld verdienen terwijl je slaapt. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Cosmos

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Cosmos robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je ATOM robot de markt laten beheren. De Cosmos bot koopt volledig automatisch Cosmos op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in Cosmos is in het begin wat spannend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je gaat hanteren. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Cosmos en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De professionele traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Cosmos kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je Cosmos bot overnemen. Zo kun je met de professionals mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Cosmos bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Cosmos bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Cosmos robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je ATOM bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Cosmos robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Cosmos? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een Cosmos robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Cosmos bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Cosmos robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Cosmos robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Cosmos zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Cosmos | Crypto trading bot ATOM
Scroll to top