Automatisch handelen in Cocos-BCX | Crypto trading bot COCOS

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in Cocos-BCX en trades maken wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Cocos-BCX

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Cocos-BCX robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf online hoeft te zijn.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je COCOS robot de markt laten beheren. De Cocos-BCX bot koopt volledig automatisch Cocos-BCX op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Cocos-BCX kan in het begin wat spannend zijn. Je moet plotseling zelf tactieken uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je gaat hanteren. Een geschikte cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Cocos-BCX en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele traders kunnen hier hun eigen strategie instellen in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Cocos-BCX kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs goede instellen voor je Cocos-BCX bot overnemen. Zo kun je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Cocos-BCX bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het instappen en verkopen. Koop je een template van een ervaren trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Cocos-BCX robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro compleet over te nemen en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Cocos-BCX robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je COCOS bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Cocos-BCX robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Cocos-BCX? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een Cocos-BCX robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Cocos-BCX robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Cocos-BCX robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete platformen. Een Cocos-BCX robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Cocos-BCX omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Cocos-BCX | Crypto trading bot COCOS
Scroll to top