Automatisch handelen in Civic | Crypto trading bot CVC

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Civic en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Civic

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Civic robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je CVC robot de markt in de gaten laten houden. De Civic bot koopt volledig automatisch Civic op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trades voor je op.

Het automatisch handelen in Civic kan in het begin wat eng zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency robot is Cryptohopper.

Civic en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades invoeren in een robot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Civic kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je Civic bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de professionals mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Civic bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het instappen en verkopen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Civic robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Civic robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je CVC bot al je trades uit laten voeren. De beste platformen waarmee je je Civic robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Civic? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto robot.

Beginnen met een Civic robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Civic bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Civic robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Civic robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Civic zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Civic | Crypto trading bot CVC
Scroll to top