Automatisch handelen in Bluzelle | Crypto trading bot BLZ

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Bluzelle en crypto traden wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Bluzelle

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Bluzelle robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je BLZ robot de markt laten beheren. De Bluzelle bot koopt zelf automatisch Bluzelle op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Bluzelle is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Bluzelle en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De professionele traders kunnen hier hun eigen strategie invoeren in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Bluzelle kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs goede instellen voor je Bluzelle bot kopen. Hierdoor kan je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Bluzelle bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen voor het instappen en verkopen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Bluzelle bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de bot van een pro direct over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Bluzelle robot connecten met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je BLZ bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Bluzelle bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Bluzelle? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto robot.

Beginnen met een Bluzelle robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je beginnen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Bluzelle robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Bluzelle robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Bluzelle robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Bluzelle zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Bluzelle | Crypto trading bot BLZ
Scroll to top