Automatisch handelen in Bluzelle | Crypto trading bot BLZ

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Bluzelle en geld verdienen als je op bed ligt. Dit klinkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Bluzelle

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je strategieën. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Bluzelle robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je BLZ robot de markt in de gaten laten houden. De Bluzelle bot koopt volledig automatisch Bluzelle op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Bluzelle kan in het begin wat spannend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een geschikte crypto robot is Cryptohopper.

Bluzelle en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades invoeren in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Bluzelle kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Bluzelle bot kopen. Hierdoor kan je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je Bluzelle robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Bluzelle bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Bluzelle robot connecten met je favoriete crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je BLZ bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Bluzelle robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Bluzelle? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een Bluzelle robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Bluzelle robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Bluzelle robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete platformen. Een Bluzelle robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Bluzelle zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Bluzelle | Crypto trading bot BLZ
Scroll to top