Automatisch handelen in Blockstack | Crypto trading bot STX

Lekker toch? Automatisch handelen in Blockstack en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Blockstack

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Blockstack robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor persoonlijk online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je STX robot de markt in de gaten laten houden. De Blockstack bot koopt volledig automatisch Blockstack op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trades voor je op.

Het automatisch handelen in Blockstack kan in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens zelf tactieken uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

Blockstack en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Blockstack kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Daar kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Blockstack bot kopen. Zo kan je met de professionals mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Blockstack robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Blockstack robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig over te nemen en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Blockstack robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je STX bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Blockstack robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Blockstack? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een Blockstack robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Blockstack robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Blockstack robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Blockstack robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Blockstack zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Blockstack | Crypto trading bot STX
Scroll to top