Automatisch handelen in BitTorrent | Crypto trading bot BTT

Lekker toch? Automatisch handelen in BitTorrent en geld verdienen als je op bed ligt. Dit lijkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot BitTorrent

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je plannen. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een BitTorrent bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je BTT robot de markt laten beheren. De BitTorrent bot koopt volledig automatisch BitTorrent op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in BitTorrent is in het begin wat eng zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de robot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede cryptocurrency robot is Cryptohopper.

BitTorrent en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in BitTorrent kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je BitTorrent bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te maken terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je BitTorrent robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen BitTorrent robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de BitTorrent robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je BTT bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je BitTorrent bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in BitTorrent? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een BitTorrent robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper BitTorrent bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper BitTorrent robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een BitTorrent robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals BitTorrent zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in BitTorrent | Crypto trading bot BTT
Scroll to top