Automatisch handelen in Bitcoin | Crypto trading bot BTC

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Bitcoin en rijk worden als je op bed ligt. Dit klinkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Bitcoin

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Bitcoin robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je BTC robot de markt laten beheren. De Bitcoin bot koopt zelf automatisch Bitcoin op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in Bitcoin kan in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je gaat hanteren. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Bitcoin en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Bitcoin kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Daar kun je plannen gebruiken van ervaren traders en zelfs gevorderde instellen voor je Bitcoin bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Bitcoin bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het kopen en verkopen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Bitcoin bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Bitcoin robot connecten met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je BTC bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Bitcoin robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Bitcoin? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto bot.

Beginnen met een Bitcoin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Bitcoin robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Bitcoin robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Bitcoin robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Bitcoin zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Bitcoin | Crypto trading bot BTC
Scroll to top