Automatisch handelen in Binance Coin | Crypto trading bot BNB

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Binance Coin en trades uitvoeren wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt misschien ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Binance Coin

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je tactieken. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Binance Coin bot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je BNB robot de markt laten beheren. De Binance Coin bot koopt zelf automatisch Binance Coin op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Binance Coin kan in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

Binance Coin en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De professionele traders kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Binance Coin kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs goede instellen voor je Binance Coin bot aanschaffen. Zo kun je met de pro’s mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je Binance Coin robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Binance Coin bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Binance Coin robot connecten met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges houden en je BNB bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Binance Coin bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Binance Coin? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een Binance Coin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Binance Coin robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Binance Coin robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Binance Coin robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Binance Coin zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Binance Coin | Crypto trading bot BNB
Scroll to top