Automatisch handelen in Basic Attention Token | Crypto trading bot BAT

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Basic Attention Token en trades uitvoeren wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Basic Attention Token

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Basic Attention Token robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je BAT robot de markt in de gaten laten houden. De Basic Attention Token bot koopt volledig automatisch Basic Attention Token op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in Basic Attention Token is in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je gaat hanteren. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Basic Attention Token en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De professionele traders kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Basic Attention Token kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Basic Attention Token bot overnemen. Zo kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Basic Attention Token bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Basic Attention Token bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Basic Attention Token robot verbinden met je favoriete cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges houden en je BAT bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Basic Attention Token bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Basic Attention Token? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een Basic Attention Token robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Basic Attention Token bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Basic Attention Token robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Basic Attention Token robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Basic Attention Token omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Basic Attention Token | Crypto trading bot BAT
Scroll to top