Automatisch handelen in AppCoins | Crypto trading bot APPC

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in AppCoins en trades maken terwijl je slaapt. Dit klinkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot AppCoins

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je tactieken. Het grote probleem met professionele crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een AppCoins robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je APPC robot de markt laten beheren. De AppCoins bot koopt zelf automatisch AppCoins op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in AppCoins kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

AppCoins en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de onervaren enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in AppCoins kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je AppCoins bot kopen. Zo kun je met de professionals mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je AppCoins robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het instappen en uitstappen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen AppCoins bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de AppCoins robot connecten met je favoriete cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je APPC bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je AppCoins robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in AppCoins? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Beginnen met een AppCoins robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper AppCoins robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper AppCoins robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een AppCoins robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals AppCoins omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in AppCoins | Crypto trading bot APPC
Scroll to top