Automatisch handelen in Algorand | Crypto trading bot ALGO

Lekker toch? Automatisch handelen in Algorand en crypto traden wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt misschien niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Algorand

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Algorand robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je ALGO robot de markt laten beheren. De Algorand bot koopt volledig automatisch Algorand op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte coins voor je op.

Het automatisch handelen in Algorand is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige crypto bot is Cryptohopper.

Algorand en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Algorand kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook onjuist voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Algorand bot aanschaffen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te maken terwijl je slaapt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Algorand bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Algorand robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro direct over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Algorand robot connecten met je favoriete crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je ALGO bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Algorand bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Algorand? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto robot.

Starten met een Algorand robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Algorand robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Algorand robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Algorand robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Algorand omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Algorand | Crypto trading bot ALGO
Scroll to top